Početna - IZDVOJENO - KLIKfest Opatija 2013
Klikfest Opatija

KLIKfest Opatija 2013

KLIKFEST Opatija je festival filmova snimanih isključivo moblnim uređajima. Ove godine festival doživljava svoje prvo izdanje, a održat će se 25. kolovoza 2013. godine na Maloj ljetnoj pozornici u Opatiji.

Inicijator i organizator festivala je Savjet mladih grada Opatije, a ideja je proizašla iz redova mladih i kreativnih pojedinaca iz Opatije. Ovakvim kulturnim događanjima smještamo Opatiju, a naročito njene mlade građane, u svjetske kulturne trendove koji su sve više okrenuti novim medijima. Mladi organizatori željeli su na ovaj način svome gradu pružiti nove, kreativne i zanimljive sadržaje te privući sve generacije željne kvalitetne edukativne zabave. Savjet mladih je udružio snage s udrugama koje djeluju na području Opatije, udrugom BOEM i Udrugom za razvoj kulture mladih KULTURNI FRONT, kao i pojedincima, poput mladih opatijskih umjetnika.

U pripremi je bogat program za sve posjetitelje u kojem će svatko moći pronaći nešto za svoj ukus. Tako će se uz mnoštvo zanimljivih kratkih filmova tu naći i vatreni performeri, odličan glazbeni program, pokoji zanimljivi gost izvan konkurencije i naravno, sve to uz odličnu i opuštenu atmosferu.

Sajam rukotvorina otvara se u 16 sati na kojem će se predstaviti 15 različitih autora, a u 20:00 počinje Klikfest.

Pozivaju se svi mladi, građani i gosti Opatije koji su željni dobre zabave da podupru festival, bilo kao sudionici ili posjetitelji. Pozivamo vas da se prepustite odličnoj atmosferi, filmovima i glazbi.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...