Početna - IZDVOJENO - KLIKfest Opatija 2013
Klikfest Opatija

KLIKfest Opatija 2013

KLIKFEST Opatija je festival filmova snimanih isključivo moblnim uređajima. Ove godine festival doživljava svoje prvo izdanje, a održat će se 25. kolovoza 2013. godine na Maloj ljetnoj pozornici u Opatiji.

Inicijator i organizator festivala je Savjet mladih grada Opatije, a ideja je proizašla iz redova mladih i kreativnih pojedinaca iz Opatije. Ovakvim kulturnim događanjima smještamo Opatiju, a naročito njene mlade građane, u svjetske kulturne trendove koji su sve više okrenuti novim medijima. Mladi organizatori željeli su na ovaj način svome gradu pružiti nove, kreativne i zanimljive sadržaje te privući sve generacije željne kvalitetne edukativne zabave. Savjet mladih je udružio snage s udrugama koje djeluju na području Opatije, udrugom BOEM i Udrugom za razvoj kulture mladih KULTURNI FRONT, kao i pojedincima, poput mladih opatijskih umjetnika.

U pripremi je bogat program za sve posjetitelje u kojem će svatko moći pronaći nešto za svoj ukus. Tako će se uz mnoštvo zanimljivih kratkih filmova tu naći i vatreni performeri, odličan glazbeni program, pokoji zanimljivi gost izvan konkurencije i naravno, sve to uz odličnu i opuštenu atmosferu.

Sajam rukotvorina otvara se u 16 sati na kojem će se predstaviti 15 različitih autora, a u 20:00 počinje Klikfest.

Pozivaju se svi mladi, građani i gosti Opatije koji su željni dobre zabave da podupru festival, bilo kao sudionici ili posjetitelji. Pozivamo vas da se prepustite odličnoj atmosferi, filmovima i glazbi.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Crekvini se danas sade mlada stabla kestena

Gradonačelnik Kastva Matej Mostarac podijelio je vijest na svojoj službenoj Facebook stranici kako se danas sade mlada stabla kestena na ...