Početna - IZDVOJENO - Kod uhićenog ubojice na Gornjem Zametu pronađena ručna bomba i bacač raketa

Kod uhićenog ubojice na Gornjem Zametu pronađena ručna bomba i bacač raketa

O ubojstvu na području Gornjeg Zameta oglasila se detaljnije i riječka policija te otkrivaju kako je kod osumnjičenog za ubojstvo pronađen gotovo cijeli arsenal oružja.

“Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji s djelatnicima Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske i u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci proveli su kriminalističko istraživanje nad 72-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva.

Policija ga sumnjiči da je kazneno djelo počinio 31. srpnja oko 13.10 sati u ulici Stari put na području Gornjeg Zameta  u Rijeci na štetu 54-godišnje hrvatske državljanke, zadavši joj više ubodno-reznih rana.

U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja kod osumnjičenog je pronađena i oduzeta ručna bombu M-75 bez detonatora te upaljač za ovu ručnu bombu, ručni bacač raketa te 51 komad vojnog streljiva raznih kalibara, radi čega se prijavljuje i za počinjenje kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Protiv osumnjičenog 72-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci te je predan pritvorskom nadzorniku”, ističu iz riječke policije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...