Početna - IZDVOJENO - Kolibrići proslavili 13. rođendan
web

Kolibrići proslavili 13. rođendan

Radionica i igraonica za djecu s teškoćama u razvoju “Kolibrići“ Društva “Naša djeca“ Opatija proslavila je svoj 13. rođendan. Kolibrići su u društvu prijatelja, roditelja, voditeljica, volontera i članova DND-a uživali u rođendanskom programu koji se sastojao od maškaranog plesa i kreativnih radionica. Rođendan ne bi bio rođendan bez brojnih slastica, grickalica i poklona. Mališane su svojim dolaskom obradovali zamjenici opatijskog gradonačelnika gđa. Marina Gašparić i gosp. Fernando Kirigin te voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti u Gradu Opatiji gđa. Zlata Torbarina.

Prije trinaest godina DND Opatija pokrenulo je projekt “Više od igre” prema kojem je realizirana radionica i igraonica za djecu s posebnim potrebama i kroničnim bolestima “Kolibrići” u kojeg su se uključila djeca s posebnim potrebama koja su se nalazila u Registru Grada Opatije, a savjetima je pružala pomoć i djeci i njihovim roditeljima s područja čitave Liburnije. Proslava rođendana “Kolibrića” dio je događanja posvećenih obilježavanju trinaest godina, a tijekom kojih su organizirane radionice za roditelje i djecu te info štand.

DND Opatija, u ime Kolibrića, njihovih voditeljica i roditelja, zahvalio se Gradu Opatiji, Primorsko-goranskoj županiji te Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta na suradnji i podršci.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Članovi GDCK Opatija održali radionicu za djecu opatijskog vrtića

Članice GDCK Opatija i odgajateljice Dječjeg vrtića Opatija jučer su održale radionicu na kojoj su djeca opatijskog vrtića prikazala koliko ...