Početna - IZDVOJENO - Kolinda čestitala Domoljubnoj koaliciji
kolinda fah
Foto: narod.hr/fah

Kolinda čestitala Domoljubnoj koaliciji

Nešto iza jedan sat javnosti se obratila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović bez mogućnosti postavljana pitanja.

‘U ovome trenutku hjela bih čestitati državljanima i državljankama koji su danas na izborima pokazali da je Hrvatska država zrela demokracija. Iako još govorimo o nepotpunim rezultatima želim čestitati svima koji su izabrani u novi saziv Sabora i Domoljubnoj koaliciji koja je relativni pobjednik izbora.

Veseli me da smo pokazali da je Hrvatska demokratska država i pozivam sve koji su izabrani u novi saziv Sabora da pokažu odgovrnost prema građanima koji su ih izabrali, da poštuju njihovu želju i da se iznad stranačkog interesa postave interesi hrvatske države, naroda i građana. Iza nas treba ostaviit predizbornu kampanju, bilo kakve podjele i teške riječi koje su pale. Treba se usredotočiti na interese države i građana s obzirom da svi imamo odgvornost nastaviti Hrvatsku voditi iz krize i da se ovih dana usredotoče upravo na to.

Osobno ću u skladu s ovlastima pristupiti procesu vrlo odgovorno, nakon konzultacija vjerujem da ćemo uskoro imati i novog mandatara. Svima želim puno uspjeha u razgovorima. Ponavljam želja je građana da se prije svega vodi briga o interesima hrvatskog naroda’, rekla je predsjednica.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...