Početna - IZDVOJENO - Kolinda Grabar-Kitarović: Neću nikome dopustiti da se igra našom državom
kolinda konzultacije
sreenshot

Kolinda Grabar-Kitarović: Neću nikome dopustiti da se igra našom državom

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović obratila se javnosti na Pantovčaku nakon završenog trećeg kruga konzultacija za mandatara istaknuvši da neće nikome dopustiti da se poigrava s našom državom.

“Upravo sam okončala treći krug konzultacija za mandatara. I ovoga puta, pokazalo se da nitko ne raspolaže potrebnom većinom od strane izabranih zastupnika. Ovaj krug sam započela jučer zajedno s Domoljubnom koalicijom i koalicijom Hrvatska raste”, započela je predsjednica svoje obraćanje.

“Nažalost, pokazalo se da ne postoji prostor za dogovor i u ovom trenutku je jako potrebno zajedništvo. Pokažimo da imamo snage prevladati razlike i pokazati odgovornost za rješavanje potrebnih pitanja”, naglasila je Grabar-Kitarović.

“Nadam se da će se ipak u sljedećih dana naći dovoljno mudrosti kako bi se oformila Hrvatska vlada. Vremena je sve manje. Neću dopustiti da odugovlačenje proizvede nesagledive posljedice po stabilnost države. Stoga ću četvrti krug konzultacija održati u utorak, 22.12.2015., ujutro”, najavila je predsjednica nastavak zajedničkih konzultacija.

“Povjerenje koje ste mi dali izborom za predsjednicu u potpunosti me obvezuje da štitim ustav i zato neću nikome dopustiti da se igra našom državom”, zaključila je Kolinda Grabar-Kitarović.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...