Početna - IZDVOJENO - Kolinda tijekom ljeta seli ured u Split i na Brijune
kolinda grabar kitarovic
web

Kolinda tijekom ljeta seli ured u Split i na Brijune

Ured za odnose s javnošću MORH-a potvrdio je za  24 sata da je predsjednica službeno obavijestila MORH da će njezina delegacija zadnji tjedan u srpnju boraviti u Splitu, u vojnom objektu Lori, a dva tjedna u kolovozu u vojnom objektu na Brijunima.

– To još nije odlučeno do kraja. Ideja je da predsjednica radno provede ljetni godišnji – potvrdio je i Đurić, kako kaže, zasad samo ideju.

Ipak, objekti na Jadranu već su spremni. Onaj u Lori ima dvije sobe, kuhinju, a na raspolaganju i kuharicu te sobu za sastanke, no ona je male kvadrature. Kolinda Grabar Kitarović u Lori je iznimno poželjan gost ili domaćin ako se uzme u obzir da je ona vrhovna zapovjednica Oružanih snaga te da nema nikakvih prohtjeva. Čak i sama sebi ujutro kuha kavu.

To će biti radni boravak u Splitu gdje će Predsjednica razgovarati s građanima, poduzetnicima, predstavnicima lokalne samouprave…informirat će se o razvojnim projektima i eventualnim poteškoćama s kojima se ljudi susreću – rekao je Đurić dodavši da će s predsjednicom biti i neki savjetnici te da je cilj takve radne boravke proširiti na cijelu Hrvatsku.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...