Početna - IZDVOJENO - Kolinda vodi na Facebooku
web

Kolinda vodi na Facebooku

Koliko je u današnje vrijeme važna reklama preko facebooka govori i činjenica da su poruke Ivana Vilibora Sinčića i Milana Kujundžića koji nisu bili previše na TV-u i tisku, stigle do birača uglavnom putem mailing lista i te spomenute društvene mreže. U ovoj predsjedničkoj utrci koja je jako neizvjesna bitan je svaki glas i svaka reklama pa i svaki “lajk” koji bi se mogao pokazati presudnim u ovako tijesnoj utrci.

Iako je Ivo Josipović na ovoj društvenoj mreži cijelo vrijeme svog predsjedničkog mandata i marljivo skuplja fanove, a skupio ih je nekih 12 tisuća,  u vrlo kratko vrijeme pretekla ga je protukandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović koja je u zadnja tri mjeseca skupila preko 100 tisuća fanova.

Tako je Kolindinu službenu FB stranicu “lajkalo” 119.502 osobe, dok je Josipoviću FB stranicu “lajkalo” 119.496 osoba. Ankete su pokazale da je HDZ-ova kandidatkinja pobjedila i na sučeljavanju u ponedjeljak, a sad pobjeđuje i ovdje. Ostaje još najvažnija pobjeda, ona u nedjelju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ove nedjelje – Najavljena Mića marunada u Dobreću!

Ove nedjelje, 24. listopada 2021. u Dobreću će biti održana manifestacija “Mića marunada Dobreć – da se užance ne pozabe”. ...