Početna - IZDVOJENO - Koncert Četiri tenora u opatijskom Gervaisu
četiri tenora

Koncert Četiri tenora u opatijskom Gervaisu

U nedjelju, 21. svibnja u Opatijskom Gervaisu, u velikoj dvorani cenntra održat će se koncert Četiri tenora-

Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Škugor i Marko Pecotić.

Koncert počinje u 20:00 sati.

Od kad su se ljetos prvi put zajedno pojavili na pozornici, Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Škugor i Marko Pecotić postali su jedni od najtraženijih izvođača na domaćoj glazbenoj sceni.  Okupljeni pod imenom Četiri tenora, ovi dalmatinski slavuji oduševljavaju svojim izvedbama talijanskih kancona, domaćih standarda i opernih arija.
Đani Stipaničev nadaleko je poznat po svojim bogatim vokalnim sposobnostima i glumačkom talentu u kombinaciji s neodoljivim mediteranskim šarmom i smislom za humor. Vladimir Garić tenor je splitske klape „Cambi“ i član Opere HNK Split. Marko Škugor, „šibenski Jose Carreras“, je 2013. kao član „Klape s mora“  predstavljao Hrvatsku na Eurosongu, nakon čega je krenuo u solo karijeru i nedavno izdao svoj prvi album „Dalmatinska vilo“. Marko Pecotić Peco, dugogodišnji je član klape „Iskon“, a kao solist publici je najpoznatiji po pjesmi „Samo ljubav ostaje˝za uvodnu špicu popularne serije „Larin izbor“.
Izvedbama arije “Nessun Dorma”, Oliverove “Cesarice” i Cocine “Vilo moja” te čuvenih “Funiculi Funicula“, “Chitarre Romane“, “Grande Amore”, “Canzone per te” Četiri tenora već su oduševili Zagreb, Split, Rijeku, Zadar, Dubrovnik… a upravo su snimili i prvi vlastiti singl „Pričaj mi“.
Cijena ulaznice: 70,00 kuna
Cijena ulaznice za studente i umirovljenike (uz predočenje dokumenta o statusu): 50,00 kuna
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran želi prodajom umjetnina pomoći Petrinji

Općinsko vijeće Općine Lovran krajem mjeseca održat će svoju 40. sjednicu, a jedna od točaka dnevnog reda bit će i ...