Početna - IZDVOJENO - Koncert Detoura u Rijeci
detour

Koncert Detoura u Rijeci

Pogon kulture ugostit će grupu Detour u petak, 26. veljače, u 22 sata. Ulaznice su u pretprodaji po 40 kuna dok će na dan koncerta biti po 55 kuna i to na ulazu u Pogon kulture.

Detour je danas prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, suvremenog, elektro – akustičnog pop zvuka u koji se povremeno umiješa i drum’n’bass, a u recentnije vrijeme u nekim stvarima i poneka country nota. Njihova snaga nije samo u najnovijim uradcima budući među nositeljima koncertnih nastupa su i pjesme starijeg datuma, s prethodna dva studijska albuma “Detour” i “TV”, poput “Ljeto počinje”, “Mjesec”, “Gledano sa strane” i “Prijatelj”. Ipak, treći, aktualni, studijski album “A što ak’ ja…” se pokazao prijelomnim stvorivši od benda veliku glazbenu pop atrakciju. Materijal, nošen najviše hit singlovima “Srce veliko”, “Snijeg”, “Daleko” i “Plešem sama”, osigurao je Detouru mjesto u većini godišnjih izbora te Porin za pop album 2014. godine.

Skupinu Detour predvođenu uz prepoznatljiv baršunasti vokal Maje Posavec i autorom Nenadom Borgudanom, čine još i Dominik Žagmešter (klavijature), Alen Križaj (bas gitara) i Edi Grubišić (bubanj).

Ulaznice za koncert su u pretprodaji po 40 kuna dok će na dan koncerta biti 55 kuna.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

EPK Susjedstvo Kastav inicijativom prema ministarstvima poziva: Sačuvajmo ugrožene jezike!

Na web platformi susjedstva Kastav predstavljena je, između ostalog, i inicijativa za očuvanjem svih dijalekata hrvatskog jezika, a sljedećeg će ...