Početna - IZDVOJENO - Koncert From East to West u sklopu Festivala Kvarner
east west

Koncert From East to West u sklopu Festivala Kvarner

U subotu, 24. listopada u sklopu Festivala Kvarner održat će se koncert pod nazivom From east to west. Koncert se održava u Opatijskoj Operetti, a početak je u 20:30 sati. Izvođači je Ensemble Purpur.

East to West predstavlja zanimljivo glazbeno putovanje koje započinje na Orijentu i vodi nas sve do zapada. Uz originalnu, no istovremeno i tajnovitu orkestraciju, glazbenici međunarodne reputacije na ovom će koncertu izvesti glazbene poslastice sa svih strana svijeta.

Festival Kvarner, u jednoj od najljepših europskih koncertnih dvorana na moru, uživa ekskluzivni klasični glazbeni program, pritom pružajući jedinstveni doživljaj i iskustvo suživota glazbe i mora.
Izniman uspjeh postignut je organizacijom koncerata klasične glazbe vrhunskih europskih orkestara i solista ranga Bečke i Berlinske filharmonije, te drugih manjih, ali svjetski poznatih orkestara. Festival Kvarner svrstan je u red vodećih festivala klasične glazbe u Hrvatskoj, te također na svjetsku scenu „The new international music festival that is positioning Opatija with world classe events…”, urednik BBC Music Magazine, UK.
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...