Početna - IZDVOJENO - Koncert Vatre u Kastvu
vatra

Koncert Vatre u Kastvu

Danas, 14. kolovoza 2015. Vatra će u sklopu 24. Kastafskog kulturnog leta održati koncert. Nastup će se održati na Crekvini s početkom u 21:00.

Sastav Vatra osnovan je 1999. godine u Virovitici. Iste godine potpisuju ugovor za izdavačku kuću Jabukaton i izdaju prvi album Između nas. Producent tog i budućih albuma Vatre je Denis Mujadžić – Denyken, kojeg sastav često ističe i kao dodatnog člana, a album je zapažen po nekoliko uspješnih singlova.

Na novinarskoj rock nagradi Crni mačak 2000. godine bili su nominirani u kategoriji za nadu godine. Na promotivnoj turneji koja je uslijedila, bend je odsvirao približno stotinu koncerata u Hrvatskoj i inozemstvu te se tako već na samom početku profilirao kao sastav koji se najbolje dokazuje na sceni.

Ove je godine grupa Vatra ostvarila odličan rezultat osvajanjem čak 4 prestižne nagrade Porin: za najbolju izvedbu grupe s vokalom, produkciju, snimku te onaj najvažniji, za pjesmu godine s popularnim Tangom.

Sastav Vatra trenutno zauzima poziciju najpopularnijeg rock sastava u Hrvatskoj, a ta sama činjenica jamči kako će njihov nastup na pozornici Crekvine biti vrhunski koncertni događaj.

Ulaznice po cijeni od 50,00 kn mogu se nabaviti u Festivalskom uredu, Trg Matka Laginje 4, Kastav te na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas Records, Splitska 2a, Rijeka, Dallas Records, Tkalčićeva 7, Zagreb, Foto Revija, Užarska 28, Rijeka, Ex libris, Riva Bouduli 3B, Rijeka, New Sound, Trg maršala Tita 2, Matulji te na www.mojekarte.hr.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...