Početna - IZDVOJENO - Koncert Zdravka Čolića u Opatiji
zdravko čolić
web

Koncert Zdravka Čolića u Opatiji

25. srpnja u Opatiju se nakon 6 godina vraća  Zdravko Čolić koji će na Ljetnoj pozornici održati veliki koncert pod nazivom “Gala večer Zdravka Čolića 2”. Subotnji koncert će imati mnoga iznenađenja, a Čolić će publiku još jednom uvjerit u maestralne izvedbe kako onih starijih ali vječnih tako i najnovijih hitova s aktualne turneje “Vatra i barut.”

Koncert započnje u 21:00 h, a kako je sam gospodin Čolić u suglasju s organizatorom odlučio, cijene ulaznica u odnosu na 2009-tu godinu će biti mnogo niže, a sve u svjetlu težnje da se mnogim zainteresiranim posjetiteljima koji već mjesecima telefonski traže informacije o koncertu, izađe maksimalno u susret.

Ulaznice su  u prodaji od ponedjeljka, 15. lipnja u online sustavu www.ticketshop.hr i na prodajnim mjestima Tisak Media centara diljem Hrvatske te u Dallas Music Shop Rijeka. Koncert će biti stajaći, a cijene u pretprodaji su 160 kuna za stajanja i 300 kuna VIP, dok će na dan koncerta cijena ulaznica iznositi 190 kuna stajaća mjesta i 350 kuna VIP. VIP ulaznica uključuje piće i najbolje pozicije ispod pozornice s barskim stolovima i konobarima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...