Početna - IZDVOJENO - Koncertni spektakl na Ljetnoj
Ivo Gamulin Gianni

Koncertni spektakl na Ljetnoj

Večeras će u sklopu svoje ljetne turneje Ivo Gamulin Gianni održati koncert na Ljetnoj pozornici. Posebne Gamulinove gošće na večerašnjem koncertu, sljedeći prošlogodišnju tradiciju. su splitska diva Doris Dragović i Pastora Soler, koju mnogi nazivaju španjolskom Celine Dion.
U suradnji s nekim od najvećih svjetskih diva, Ivo Gamulin Gianni održao je niz gala koncerata, od kojih se posebno izdvajaju koncerti održani u studenom 2009. uz revijski orkestar Zagrebačke filharmonije, na kojem mu je gostovala Anna Oxa, potom u Zadru, 23.7. i Opatiji, 24.7. kada je ugostio jazz zvijezdu Natalie Cole. U prosincu 2011. ugostio je Dionne Warwick uz Simfonijski orkestar HRT-a te goste Lanu Kos i Megablast. Surađujući na božićnom koncertu s Giannijem, Dionne Warwick bila je oduševljena njegovim radom, stoga su suradnju ponovili pred dubrovačkom publikom 14. kolovoza 2012.
Božićnu turneju održao je sa svojim gostima Pastorom Soler, David Elliott, Doris Dragović i to u tri HNK, prvi koncert 14.12.2012. U HNK Split, zatim 16.12.2012. u Zagrebu, te 20.12.2012. u Osijeku.
Tradicija se nastavlja, održavat će se gala koncerti i dalje, a opatijska publika je pozvana da večeras upriliči gala koncert koji će se održati na Ljetnoj pozornici u Opatiji.
Cijene ulaznica za koncert kreću se od 80,00 do 100,00 kuna, a početak koncerta zakazan je za 21,00 sat.
U slučaju kiše i nevremena, koncert se prebacuje za nedjelju u isto vrijeme.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...