Početna - IZDVOJENO - Kontinuirani sudari zbog loše prometne regulacije

Kontinuirani sudari zbog loše prometne regulacije

Izgleda kao da iz tjedna u tjedan ponavljamo jedne te iste riječi. Opet sudar na raskrižju između Tošine i M. Tita. Očigledno je da nova prometna regulacija (koja, kad smo već kod toga, i nije više tako nova) još uvijek nije ušla u “krv” vozača koji se voze tim prometnicama. Strance ne možemo kriviti, a ne možemo kriviti ni domaće vozače, jer ne prolazi svatko tim putevima svaki dan. Jedno je sigurno, prometna signalizacija očigledno nije postavljena na način da svima bude jasna.

Danas se dogodio sudar između dva osobna automobila, jednog talijanskog državljanina i jednog hrvatskog državljanina. Srećom, nije bilo žrtava već samo materijalne štete.

Trebamo li biti “sretni” zato što je bilo “samo materijane štete”? Do kada ćemo izvještavati o sudarima zbog loše prometne regulacije? Pitamo se, treba li biti ljudskih žrtava da bi se nešto promijenilo?

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Položeni vijenci i zapaljene svijeće u povodu Dana grada Opatije

U povodu obilježavanja Dana grada gradonačelnik Fernando Kirigin, zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić i predsjednica Gradskog vijeća Neva Slani položili su ...