Početna - IZDVOJENO - KOP Opatija prvi put u 1. hrvatskoj ligi u odbojci na pijesku
odbojka pijesak
web

KOP Opatija prvi put u 1. hrvatskoj ligi u odbojci na pijesku

22. i 23. kolovoza na Jarunu održao se završni dio prvoligaškog Klupskog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku. Klupsko prvenstvo održava se već dugi niz godina, a KOP Opatija ove je godine uz ostale „starosjedioce“ zaigrao po prvi puta. S 10 bodova kao i jaki konkurenti KOP Vrapče, ali s manje osvojenih setova, KOP Opatija zauzeo je odlično 4. mjesto.

Prvenstvo se odigravalo u dva kruga na Malom jezeru na Jarunu u Zagrebu (prvi krug se održao 4. i 5. srpnja), a dva muška para predstavljala su svaki klub pa su tako Ivan Đorđević, Sandro Dukić, Siniša Bradić, Danijel Maričić i Filip Hrabrov igrali za Klub odbojke na pijesku Opatija.

KOP Opatija je 14. lipnja također sudjelovao na Klupskom kupu Hrvatske u kojem je izbačen u polufinalu od aktualnog prvaka KOP Jarun. Ondje je klub predstavljao nešto drugačiji sastav koji su uz gore navedene činili i Danijel Jurišić te Mario Krmpotić. Ovim putem KOP Opatija šalje velike sportske pozdrave Muškom odbojkaškom klubu Rijeka jer većina seniora ondje igra dvoransku sezonu.

„ Jako smo zadovoljni seniorskim rezultatima kao i rezultatima mlađih dobnih kategorija. Iako su utakmice bile prilično naporne, a konkurencija zaista jaka, ponosni smo na igru i borbenost naših igrača u svim mečevima. Nakon ovako dobro odigrane sezone, također smo ponosni na ostale djelatnosti kluba, gdje moramo spomenuti najbolje organiziran te igrački najjači turnir u državi, Ičići Open sada već poznat cijeloj hrvatskoj odbojkaškoj sceni.” –  Mladen Đorđević, predsjednik Kluba odbojke na pijesku Opatija.

Sljedeći vikend, 29. i 30. kolovoza, u Roses Outlet trgovačkom centru pored Zagreba, održava se završnica Pojedinačnog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku. Nesvakidašnji prizor u kojem će dio shopping centra promijeniti izgled i biti domaćin pravog sportskog  turnira, a Opatijac Ivan Đorđević će nastupati sa Splićaninom Nikšom Dell’ Orcom i tim putem možda postati pojedinačni prvak Hrvatske.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...