Početna - GASTRO KUTAK - Kosanović i Srdoč od Rijeke čine gastronomsko središte cijele regije

Kosanović i Srdoč od Rijeke čine gastronomsko središte cijele regije

Najbolje od hrvatske i mediteranske gastronomije uskoro će se moći kušati u sklopu resorta Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, koji će svoje usluge vrhunskog stila življenja ponuditi na savršenoj lokaciji između gradova Rijeke i Opatije. Chefovi Miljenko Kosanović i Deni Srdoč predvodit će timove i resort u postavljanju novih kulinarskih standarda, dok će njihovi gosti moći počastiti svoja nepca kreativnim jelima te uživati u predivnom pogledu na Jadransko more.
Executive chef Miljenko Kosanović bit će zadužen za gastronomsku ponudu resorta, prije svega u restoranu The Kitchen by Miljenko, žili kucavici resorta u kojoj će se predstavljati raznolika hrvatska kulinarska tradicija kroz slasna jela pripremljena od lokalnih namirnica.
“Ponuda restorana temeljit će se na kvalitetnim lokalnim namirnicama i mojoj suradnji s domaćim proizvođačima. Pripremat ćemo tradicionalna hrvatska jela s modernim štihom,te gostima omogućiti da otkriju destinaciju kroz njezinu raznoliku gastronomiju u sklopu njihovog sveukupnog jadranskog iskustva unutar resorta. Iznimno sam ponosan na činjenicu da sam član ovog fantastičnog tima i da imam priliku predstaviti Rijeku i Kvarner svim našim gostima, a posebno onima koji će nas posjetiti po prvi puta“, istaknuo je Kosanović.
Deni Srdoč, najmlađi hrvatski kuhar nagrađen Michelinovom zvijezdom, vodit će goste kroz fine dining putovanje ka otkrivanju novih visina u hrvatskoj gastronomiji.
“Moj način pripreme hrane spoj je suvremenih i tradicionalnih elemenata hrvatske kuhinje, obogaćen talijanskim i francuskim trendovima. Oslanjam se na kreativan pristup receptima ikoristim kvalitetne namirnice odabranih hrvatskih farmi. Pobornik sam filozofije „od farme do stola“ te podupirem zero-waste pokret. Nebo Restaurant & Lounge uzbudljiv je projekt i jedva čekamo svoje prve goste kako bismo im pružili potpuno novo kulinarsko iskustvo“, objasnio je Srdoč.
Ponuda Nebo Restaurant & Loungea kreće se od pomno osmišljenih degustacijskih menija i najboljih vina iz Hrvatske i svijeta u samom restoranu, do inovativnih i kreativnih koktela koje za goste pripremaju vrhunski miksolozi u loungeu uz zvukove glazbe koju puštaju DJ-evi. Sve su to razlozi zbog kojih će taj dinamični restoran & lounge na krovu resorta postati najpopularnije gastronomsko odredište u Rijeci i Kvarneru.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ugostiteljska škola Opatija postaje regionalni centar kompetentnosti

Ugostiteljska škola Opatija imenovana je regionalnim centrom kompetentnosti u (pod)sektoru turizam i ugostiteljstvo te je nositelj dva projekta u vrijednosti ...