Početna - IZDVOJENO - KRAF: Kvarnerska revija amaterskog filma – otvorene prijave
foto: liburnija-film.hr

KRAF: Kvarnerska revija amaterskog filma – otvorene prijave

U organizaciji Liburnija Filma Rijeka, otvorene su prijave za 44. u nizu KRAF – Kvarnersku reviju amaterskog filma, koji će se održati 07. prosinca 2013. u Art kinu Croatia Rijeka, u Kino video klubu Liburnija-filma.

Prijave za KRAF otvorene su do 27. studenog, a na službnim stranicama Liburnija filma Rijeka možete pronaći i prijavnicu, a i sve detalje vezane za prijavu.

Tročlani žiri nagrađuje autori/ce nagradom za najbolji film (grand prix), za najbolju kameru, najbolju montažu i najbolji scenarij.

Ovaj festival utemeljen je još davne 1969. godine, što ga čini jednim od starijih festivala neprofesijskog filma. Njegov otvoreni i medunarodni karakter omogućava bogatu međukulturalnu razmjenu i sveobuhvatniji prijem sedme umjetnosti. KRAF stoji na raspolaganju svakoj vrsti gledatelja i stvaratelja i filmskim entuzijastima, stručnjacima, raznim filmskim profesijama, ali i filmskim laicima koji se tek počinju upoznavati sa svijetom filma. Šarolik, dinamičan i nezavisan, KRAF daje uvid u različite kulturno-umjetničke svjetonazore i kao takav poučava o različitostima promovirajući kreativnost i tehničku kulturu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...