Početna - IZDVOJENO - Krenule srpanjske aktivnosti na Platku

Krenule srpanjske aktivnosti na Platku

 “Festival sportske rekreacije Platak 2020” je krenuo u svoj drugi mjesec programa, pa je početak srpnja donio zanimljive aktivnosti.. Podsjetimo, festival se održava u organizaciji  Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo

Prvog vikenda u srpnju festival je započeo u subotu programom “Zen lice Platka”, koji se organizirao u suradnji sa Društvom sportske rekreacije Kvarner. Nakon okupljanja kod malog doma Sušak, voditelji aktivnosti poveli su sudionike na tajnu lokaciju u šumi gdje su se održali zanimljivi programi: Joga Smijeha, Hatha joga, Zvučna gong kupka i Do In vježbe. Odaziv je bio odličan, a atmosfera sjajna, pa se ovaj program pokazao itekako atraktivan, a lokacija savršena.

Nedjeljni program je bio namijenjen nordijskom hodanju i pješačenju, a sve u  suorganizaciji sa KŠR Gorovo i to na laganoj stazi. Izborni i vrući dan svakako je utjecao na broj sudionika, ali vrijedna ekipa organizatora je svoj program realizirala na veliko zadovoljstvo.

Nordijskim hodanjem i pješačenjem  okončan je prvi srpanjski vikend, a organizator već najavljuje i onaj naredni koji će biti doista poseban. U subotu 11. srpnja program će se održati u Brodu na Kupi gdje će se održati program nordijskog hodanja, ali i 8. Međunarodni kupski noćni polumaraton – “Utrka prijateljstva” koji se organizira zajedno sa Udrugom Kupa. Dan kasnije, program se vraća na Platak i to uz “Sportsko – rekreativni program u prirodi” koji će ponuditi stolni tenis, badminton, crossminton i mini tenis, a u suradnji sa KŠR Gorovo.

Kako smo već najavili, festival se nastavlja tijekom cijelog ljeta sve do velikog finala koje će se održati na Platku 19. rujna, a čiji se program zasad drži u tajnosti jer će biti nešto doista posebno.

Podsjetimo, Savez sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije tijekom cijelog ljeta priprema brojne aktivnosti s ciljem promicanja zdravog života. “Festival sportske rekreacije Platak 2020 ” je prva od takvih aktivnosti koja je krenula 7. lipnja te je nastavljen brojnim programima koje organiziraju  Savez sportske rekreacije “Sport za sve”  Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo, a sve pod pokroviteljstvom Zajednice sportova PGŽ, Primorsko – goranske županije i Hrvatskog olimpijskog odbora te u suradnji sa partnerima, Goranskim sportskim centrom i Decathlonom.

Za sve informacije i prijave zainteresirani se mogu obratiti putem telefona na brojeve 091/ 42 00 650 i 095/ 91 74 666 i na e-mail: sportzasve.pgz@gmail.com

Preuzeto s: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Uskoro asfaltiranje prve dionice ceste u Žegotima

Dogovoreno je da će se završni sloj asfalta duž cijele dionice staviti odjednom što znači da će cesta biti zatvorena ...