Početna - IZDVOJENO - Na Kukuljanovu na jesen najveća pivovara i pivnica na jednom mjestu

Na Kukuljanovu na jesen najveća pivovara i pivnica na jednom mjestu

Na jesen Kukuljanovo postaje raj za ljubitelje piva. U prostoru smještenom iznad Bauhausa, otvara se najveća pivovara s najvećom pivnicom i pivskim vrtom u Hrvatskoj. Radi se o njemačkom proizvođaču piva Kaltenberg. Vlasništva princa Karla od Bayerna te društva investitora. Na otvorenje najveće pivovare u Hrvatskoj doći će i sam princ Karl od Bayerna te kraljevska obitelj.

Restoran-pivnica imat će oko tristo sjedećih mjesta, a pivski vrt koji će se otvoriti iduće godine imat će 400 sjedećih mjesta. Polazište je industrijski dizajn, u kojem će do izražaja doći oslikani zidovi te prikladna ambijentalna rasvjeta. U ponudi za goste pivnica će imati i ekskluzivnu osobnu keramičku kriglu, a sam prostor nuditi će obilje dodatnih zanimljivosti poput mogućnosti edukacije i razgledavanja proizvodnje piva uz vodiča, zatim biljar, veliki ekran za praćenje nogometnih utakmica, dvorane za poslovne sastanke i team building i drugo..

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Uskoro asfaltiranje prve dionice ceste u Žegotima

Dogovoreno je da će se završni sloj asfalta duž cijele dionice staviti odjednom što znači da će cesta biti zatvorena ...