Početna - IZDVOJENO - Kupnjom majice pomognite nabavku monitora vitalnih funkcija
majica radio rijeka
foto: radio rijeka

Kupnjom majice pomognite nabavku monitora vitalnih funkcija

“Valcer za monitor” je dvomjesečna humanitarna akcija kojom Udruga “… i djeci s ljubavlju” želi prikupiti sredstva za kupnju monitora vitalnih funkcija za Kliniku za pedijatriju Dječje bolnice na Kantridi.

Balom medicinara u petak će početi dvomjesečna humanitarna akcija “Valcer za monitor” kojomUdruga “… i djeci s ljubavlju”, u suradnji s riječkom gradskom upravom, studentima riječkog Medicinskog fakulteta i volonterima Lyons Polytechnika nastoji skupiti sredstva za kupnju monitora vitalnih funkcija za Kliniku za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida.

U akciju će se moći uključiti građani kupnjom majica i bedževa na štandu na Korzu, od subote 30. svibnja, ili uplatom na namjenski otvoreni račun, piše radio rijeka.

Monitor vrijedan 16 tisuća kuna iznimno je važan Dječjoj bolnici, posebno u situacijama kada djete ne može reći da teško diše ili da mu srce brzo kuca, kaže pročelnik Zavoda za dječju neurologiju i dječju psihijatriju KBC Rijeka Igor Prpić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novi prihodovni cenzusi i iznos jednokratne pomoći u Odluci o socijalnoj skrbi

Novost je i subvencija u iznosu 25 posto produženog boravka za djecu roditelja koji primaju dječji doplatak Grad Kastav uz ...