Početna - IZDVOJENO - Kvalifikacije za SP: gostovanje Belgije na Maksimiru
Hrvatski navijaci

Kvalifikacije za SP: gostovanje Belgije na Maksimiru

Danas u 18 sati na stadionu Maksimir započinje kvalifikacijska utakmica za Svjetsko prvenstvo na kojoj će Hrvatska momčad dočekati, prema najavama, nikad spremniju Belgiju. Belgijci, naime, na ovoj utakmici traže samo potvrdu plasmana na SP.

Što je s Hrvatskom?

Loše ozračje u reprezentaciji i još lošija karma koja prati izbornika Štimca rezultirala je visokom nezainteresiranošću javnosti za predstojeću utakmicu. Do sada je prodano tek 8.500 ulaznica, a akcija  prodaje karata koja traje na stranicama HNS-a nije urodila plodom (još). Ono čega se svi najviše pribojavaju jest reakcija tribina ukoliko hrvatski reprezentativci startaju loše na terenu.

Hrvatskoj je potrebna pobjeda protiv Belgije kako bi se popravilo raspoloženje u reprezentaciji i kako bi se stvari počele vraćati “u normalu”. No, neće biti lako. Belgija nije bila 10 godina na velikim natjecanjima i  prati ih velika euforija. Osim toga, belgijska reprezentacija puna je  zvijezda Premierlige. Belgijci trenutno imaju “ono nešto” što je nekada krasilo Hrvatsku.

Ipak, uvjereni smo da potpora sa tribina neće izostati, kao niti ona ispred malih ekrana. U konačnici, nogomet je najvažnija sporedna stvar na svijetu, stoga smo sigurni da će  momci na terenu ostaviti srce i vratiti onu navijačku euforiju te dovesti Hrvatsku do pobjede. Sigurni smo da nas neće iznevjeriti.

Još jednom zajedno do pobjede, naprijed Vatreni!

Na Jadranu i Dravi, na Dunavu i Savi nek’ se slavi cijeli dan i noć! Hrvatska!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...