Početna - GASTRO KUTAK - Kvarner Wines Festival WineRi 2021.
foto: Goran Kovacic/PIXSEL
foto: Goran Kovacic/PIXSEL

Kvarner Wines Festival WineRi 2021.

Kvarner Wines Festival WineRi 2021. po prvi puta se održava na otvorenome, na Trgu Riječke rezolucije u Rijeci od 10. do 12. lipnja u sklopu jedriličarske regate Fiumanka 2021. i to je prvo svojevrsno upoznavanje publike s Vinima Kvarnera u srcu Grada Rijeke.
Članovi Udruženje Kvarner Wines koji su organizatori ovog događanja i koji izlažu na festivalu ponudit će posjetiteljima ekskluzivno kušanje jedinstvenih vrhunskih vina Kvarnera koja se ne mogu pronaći na policama dućana. U sklopu festivala će se održati i radionice „Vina Kvarnera u srcu Rijeke“ i „Pjenušci Kvarnera u srcu Rijeke“.
Suorganizatori Kvarner Wines Festivala WineRi su Udruga „Žlahtina vinogradari i proizvođači vina“ i Udruga „Kvarnerska Kvaliteta“, dok su pokrovitelji Primorsko – goranska županija, Grad Rijeka, Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj primorsko – goranske županije odnosno Centar autohtonih proizvoda „Primorsko – goranska kašetica, Turistička zajednica Kvarnera, Turistička zajednica grada Rijeke, HGK Županijska komora Rijeka, HOK Primorsko – goranske županije, Visoka poslovna škola PAR i Jamnica.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvorenje planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i Ćićarije“

Planinarsko društvo „Opatija“, u subotu i nedjelju 27. i 28. studenog 2021. godine, organizira otvorenje nove planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i ...