Početna - IZDVOJENO - Kvarnerska rivijera: Rijeka pobijedila Abuju i osvojila 19. titulu!
rjk-kadeti-kv-rivijera

Kvarnerska rivijera: Rijeka pobijedila Abuju i osvojila 19. titulu!

Iličić je izborio loptu na lijevom boku, Modrić je ubacio, a iako nije bilo nikog od igrača Rijeke u blizini Charles Uche je pri ispucavanju pogodio sebe u ruku i sudac Skender pokazao je na bijelu točku. Kapetan Matej Šantek bio je siguran s bijele točke – 1:0.

Abuja je nakon početnog pritiska imala prvu priliku, ali udarac Izuchukwua u četvrtoj minuti sa sedam metara obranio je vratar Majkić. Rijeka je uzvratila pet minuta kasnije, Črnko je ubacio iz kornera, a udarac Čelikovića glavom zaustavio je vratar Olumuyiwa. Nakon novog kornera u istoj minuti, lopta je došla do Lebara na lijevoj strani kaznenog prostora, ali udarac lijevom nogom prošao je u pored vratnice.

U 24. minuti Dukađin je izbacio, Šantek se izborio za loptu. Črnko je pucao, a nakon bloka lopta je u luku došla od Iličića na lijevom boku na devet metara, ali napadač Rijeke nije dobro zahvatio loptu.

Šest minuta kasnije Dukađin je ponovo probio desnu stranu, na ulazu u kazneni prostor odigrao povratnu loptu za Črnka čiji je jak prizeman udarac ukrotio vratar Abuje.

Rijeka je dobro otvorila nastavak, nakon brze akcije Iličić je proslijedio loptu do Dukađina čiji je udarac ponovo obranio Olumuyiwa.

I onda je stigla 49. minuta i pogodak Rijeke. Abuja je krenula po izjednačenje, ali na kraju nije uspjela. Kada je Slaven Skender odsvirao kraj krenulo je veliko slavlje na travnjaku, a radost nije nije pokvarilo nevrijeme koje je donijelo olujnu kišu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novi prihodovni cenzusi i iznos jednokratne pomoći u Odluci o socijalnoj skrbi

Novost je i subvencija u iznosu 25 posto produženog boravka za djecu roditelja koji primaju dječji doplatak Grad Kastav uz ...