Početna - IZDVOJENO - Ladislav Prežigalo: Političar, kazališna predstava
politicar

Ladislav Prežigalo: Političar, kazališna predstava

U opatijskom hotelu Adriatic 30. listopada u 20:00 sati očekuje vas kazališna predstava Političar sa Zlatanom Zuhrićem Zuhrom.

Zlatanu Zuhriću Zuhri dosadio je trend dnevnopolitičkih nadmetanja, stoga je popularni glumac i komičar svoj rad odlučio usmjeriti u političke vode. Kako Hrvatskoj vratiti dignitet i odvesti je u bolju budućnost Zuhra nam predstavlja jedinstvenim političkim planom za sljedeće parlamentarne izbore, nakon kojih našim građanima obećaje život dostojan čovjeka.

‘Ovo nije vrijeme za smijeh, ali se smijemo jer bismo inače mogli samo plakati. Gledajući sve te parade političara koji se izmjenjuju pred narodom svih ovih godina odlučio sam da je bilo dosta i da je vrijeme da se i ja aktiviram i ponudim svoj program koji je plod dugogodišnjih istraživanja i savjetovanja sa stručnim timovima koje sam okupljao diljem Lijepe naše, od Međimurja do Međugorja. Dosta nam je zidova, mostova i orašastih plodova, malo lijevo, malo desno. Dosta! Vrijeme je da konačno krenemo naprijed! Svoj plan za bolju Hrvatsku ovih ću dana predstaviti našem narodu, a moja kandidatura i moj ulazak u Sabor i buduću Vladu biti će temelji novog doba za Hrvatsku, u što sam apsolutno siguran!’ – izjavio je Zlatan Zuhrić Zuhra.

Da se poznati glumac ozbiljno otisnuo u političke vode govori i činjenica da je već okupio tim te pripremio plakate i materijale koji bi trebali pratiti njegovu predizbornu kampanju, a za odnose s javnošću unajmio je jednu od poznatijih agencija sa sjedištem u Ugandi. Reakcije vodećih hrvatskih stranaka, koje je Zlatan Zuhrić Zuhra odlučio preduhitriti i u utrku za buduće saborske mandate ući prvi već početkom ljeta, još se očekuju.

Cijena ulaznice: 60,00 kuna, za studente i umirovljenike: 40,00 kuna

 

 

 

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...