Početna - ZABAVA - SHOWBIZ - Legendarni Tom Jones 11. srpnja na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Legendarni Tom Jones 11. srpnja na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Prodaja ulaznica kreće u petak, 14. veljače 2020.

Nakon što je Opatija prošlog ljeta s ekskluzivnim nastupima Erosa Ramazzottija i Diane Krall bila jedna od najvažnijih hrvatskih koncertnih destinacija, ustanova Festival Opatija i ove godine nastavlja istim tempom.

U sklopu svoje velike svjetske turneje Celebration kojom obilježava 80. rođendan i 55 godina od izdanja debitantskog singla ‘It’s Not Unusual’, 11. srpnja 2020. na opatijsku Ljetnu pozornicu dolazi legendarni Tom Jones! Ovo će biti njegov prvi nastup u Opatiji i jedini u Hrvatskoj i regiji na Celebration turneji.

tom_jones-504×238

Sir Thomas Jones Woodward, poznatiji kao Tom Jones, neprekinuto već pola stoljeća dominira svjetskom glazbom, prodao je preko sto milijuna nosača zvuka, snimio nekoliko filmova, a među ženskom populacijom nametnuo se kao jedan od najvećih seks simbola druge polovice 20. stoljeća. Veliki povratak na svjetske top liste ovog neponovljivog šarmera dogodio se 1999. godine albumom Reload i hitom Sex Bomb od kada iznova širom svijeta puni dvorane i doživljava ovacije dokazavši da (i dalje) spada u sam vrh svjetske popularne glazbe.

Koncert Toma Jonesa u Opatiji suorganizacija je agencije Star Produkcija i ustanove Festival Opatija.

Tom Jones 2020

Prodaja ulaznica kreće u petak, 14. veljače 2020. od 10 sati na prodajnim mjestima Festivala Opatija (Ljetna pozornica, Zert bb, Opatija) i na ovlaštenim mjestima prodajnog sustava Eventim, a cijena će iznositi od 390 kuna za tribine do 1.250 kuna za VIP sektor.

Preuzeto s: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

3. Festival klasične glazbe „Lovran classic“

Festival se održava od 10. do 18. rujna 2020. Usvom trećem izdanju, Lovran classic će ugostiti niz domaćih i stranih ...