Početna - NOVOSTI - Lego Life, društvena mreža za djecu
lego-life-640

Lego Life, društvena mreža za djecu

Danska kompanija Lego, jedan od najvećih proizvođača plastičnih igračaka, odlučio je pokrenuti društvenu mrežu pod nazivom „Lego Life“ koja je namijenjena samo djeci do 13 godina.

Naime, svrha ove mreže je omogućiti najmlađima da međusobno komuniciraju i objavljuju svoje radove. „Lego Life“ će vas podsjetiti na Instagramu, na kojemu možete vidjeti fotografije kockica i raznih kreacija koje su složila djeca, lajkati i komentirati  fotografije svojih prijatelja. Osim toga, potiče korisnike na izazove i na to da se aktivnije zabave svojim Lego kockicama.

„Lego Life“ dostupan je na pametnim telefonima, iOS, Androidima u Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Francuskoj. Razvijen je u suradnji s UNICEF-om i apsolutno je sigurna za djecu. „Lego Life“ je potpuno besplatan, a nadamo se kako će uskoro doći i u Hrvatsku.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Matuljac uhićen zbog prijetnji i oštećenja tuđeg auta

Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 71-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari. Policija ...