Početna - IZDVOJENO - Lenovo priprema Yoga 3 11 tablet
web

Lenovo priprema Yoga 3 11 tablet

Lenovo nakon 13,3-inčnog modela Yoga 3 tableta/prijenosnika priprema i jedan manji kojeg će opremiti sa zaslonom veličine 11,6-inča. Novi model još uvijek nije službeno predstavljen, ali se unatoč tome već može naći u ponudi pojedinh online trgovina.

Da se ne radi o pogrešnom nazivlju, svjedoči i internetska stranica samog Lenova, koji također u pripremi ima stranicu na kojoj je ispisan naziv „Lenovo Yoga 3 11“, dakle nešto se ipak kuha. Što se tiče specifikacija one se ne mogu pronaći na Lenovovim stranicama, međutim iste su objavljenje kod online prodavača.

Dakle, riječ je o Yoga 3 11 modelu, koji dolazi s 11,6-inčnim IPS zaslonom FHD rezolucije, odnosno sa zaslonom rezolucije 1920 x 1080 piksela. Novi Yoga tablet pokreće Intelov Core M-5Y10C procesor takta 2,0 GHz, dok je grafički dio posla povjeren Intelovoj integriranoj grafici koja dolazi uz navedeni procesor.

Lenovo nije štedio na memoriji, ni na radnoj ni na podatkovnoj. Naime Yoga 3 11 tablet je opremljen s 4 GB RAM-a, dok je za operativni sustav, prateće programe i korisničke podatke Lenovo pripremio SSD kapaciteta 128 GB.

Točan datum dostupnosti za sada nije poznat, međutim cijena je – 599,00 eura. U cijenu je uračunat i Windows 8.1 operativni sustav.

Izvor:  www.bug.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...