Početna - IZDVOJENO - Leona Jardas – Najpusna divojka 2015.
web

Leona Jardas – Najpusna divojka 2015.

Na izboru teorijskog i praktičnog znanja o pusnoj tradiciji ovih krajeva Leona Jardas izabrana je za Najpusnu divojku 2015, a kako bi osvojila ovu atraktivnu titulu Leona je morala pobjediti u znanju iz plesanja, pjevanja, jedenja, pijenja….

Žiri u sastavu s  Ivanom Bilen kao predstavnicom HRT-a, Dolores Vlahov Paulić kao predstavnicom Kanala Ri, dosadašnjom Najpusnom divojkom Teom Ćiković, kraljicom Riječkog karnevala Vedranom Šegulja,predstavnicom organizatora, Željkom Martinčić, Mauro Starajem, Deanom Maslić kao lik iz predstave Bjutiful Merika i  tri nasumce izabrane osobe iz publike su dragovoljno pomagali djevojkama u dijelu natjecanja gdje su podimićivali i otvoreno su ga poticali te djevojkama dodjeljivali bodove prema takvoj vrsti kvaliteta.

Lorena Katić je druga pratilja, Ana Poldrugovac prva, a za titulu su se borile još i Lea Simčić i Tea Ovčarić, i Elizabeta Fakić.

Za glazbeni dio bili su zaduženi Tri sata  Pumpa bend, grupa Yamas. Trosatni program vodile su Nina i Marijana, a dvorana je bila skroz ispunjena publikom koja je uživala u odličnoj atmosferi, smijehu i glazbi.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Održan odbojkaški turnir Ičići Masters 2022.

Na plaži u Ičićima od 5. do 7. kolovoza odigran je turnir Ičići Masters 2022 – Pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u ...