Početna - IZDVOJENO - Liburnija futsal cup – Prijave za Novogodišnji malonogometni turnir

Liburnija futsal cup – Prijave za Novogodišnji malonogometni turnir

Budući da svi veći turniri u ovom djelu Hrvatske prelaze na sustav mini nogometa, dakle 5 + 1, naš turnir ostaje jedini klasični turnir prema futsal pravilima čime smo uistinu jedinstveni na ovom području, poručuju organizatori.

Opatija – Osmo izdanje tradicionalnog novogodišnjeg malonogometnog turnira u organizaciji MNK Gorovo održat će se od 3. do 7. siječnja 2018. u dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Bit će to jedinstvena prilika da se na jednom mjestu okupe ponajbolji malonogometaši u regiji i inozemstvu, a organizatori očekuju rekordan broj prijava.

Turnir će se igrati prema standardnim FIFA futsal pravilima, dakle 4 igrača u polju + vratar s loptom veličine 4. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem službene facebook stranice Liburnija futsal cup ili na broj telefona 091 218 4015 do 30. prosinca 2017. kada će se održati izvlačenje skupina. Broj ekipa ograničen je na 24, dok će nagradni fond iznositi 22 tisuće kuna kojeg će podijeliti tri najbolje ekipe na turniru. Kotizacija za turnir iznosi 1000 kuna koju svaka momčad mora uplatiti prije početka turnira.

– Svake godine konkurencija je sve snažnija. Na turnir osim najboljih futsal igrača naše regije. dolaze reprezentativci Hrvatske i Slovenije. U skladu s time nastojimo turnir podignuti na viši nivo, pa je tako i novčana nagrada svake godine sve veća. Ovogodišnje izdanje turnira dobilo je potpuno novi vizualni identitet za kojega je zaslužan Wanda design studio iz Opatije. Budući da svi veći turniri u ovom djelu Hrvatske prelaze na sustav mini nogometa, dakle 5 + 1, naš turnir ostaje jedini klasični turnir prema futsal pravilima čime smo uistinu jedinstveni na ovom području, poručuju organizatori.

Osim seniorskog djela turnira, ove godine će se isto tako već tradicionalno održati i FUTSAL MINI 2018., turnir za djevojčice i dječake rođene 2009. godine i mlađe. Turnir će se igrati posljednja dva dana turnira, dakle 6. i 7. siječnja 2018, a prijave su također slobodne. Svi sudionici bit će nagrađeni peharima i medaljama, a sudjelovanje na turniru je besplatno. Generalni pokrovitelj FUTSAL MINI 2018. bit će T-shirt and Cap Centar Opatija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Osjetno zahlađenje i snijeg

Iako su sve prognoze najavljivale zahlađenje u večernjim satima ono je stiglo nešto ranije. Snijeg i to prilično jako, pada ...