Početna - GOSPODARSTVO - Liburnijski obrtnici izgasali nove čelnike

Liburnijski obrtnici izgasali nove čelnike

Udruženje obrtnika Opatija pod koje spadaju svi obrtnici koji djeluju na čitavom liburnijskom području (Opatija, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga) u četvrtak, 28. lipnja, u sportskoj dvorani “Marino Cvetković” održali su sjednicu Skupštine na kojoj su se birali novi čelnici UO-a Opatija.

Dugogodišnjeg predsjednika Josipa Dedića na toj funkciji naslijedio je Mauricio Počekaj, a on je za svoje potpredsjednike predložio te su izglasani Emil Priskić i Robert Stanić.

Tom prilikom imenovni su i novi predsjednici cehova:

  • Ceh uslužnog i intelektualnog obrta – Vedran Marjanović
  • Ceh građevinara – Nedeljko Dražul
  • Ceh prijevoznika – Tomislav Dijan
  • Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika – Robert Marinčić
  • Ceh trgovaca – Melita Nikšić
  • Ceh proizvodnog obrta – Robert Stanić
  • Ceh za ribarstvo i poljodjelstvo – Vjekoslav Galović
  • Ceh frizera i kozmetičara – Diana Milanović

pocekaj-dedic

Novoizabrani predsjednik čestitao je svim izabranim članovima na imenovanjima, zahvalio na ukazanom povjerenju i podršci te iznio buduće smjernice rada. Pozvao je članove Skupštine da se još aktivnije uključe u rad Udruženja, savjetima ali i konkretnim aktivnostima.

Na konstituirajućoj Skupštini prisustvovali su obrtnici, zamjenica gradonačelnika Grada Opatije Vera Aničić te dosadašnji predsjednik Udruženja Josip Dedić kojemu je tom prilikom uručen prigodan dar u znak zahvale za očuvanje i promoviranje obrtništva kao predsjednika Udruženja kroz dva mandata.

– Zahvaljujem se svima na zajedničkom radu, što smo uspjeli održati visoku radnu razinu našeg Udruženja. Vjerujem da ćemo i dalje biti na tom tragu, pogotovo danas kada je biti obrtnik jedan vrlo kompleksan posao. Bila mi je čast voditi ovo Udruženje u dva mandata, a novom vodstvu želim puno uspjeha, a naročito novom predsjedniku, istaknuo je Josip Dedić.

Nakon Skupštine upriličen je domjenak u restoranu Bianco & Nero u vlasništvu člana Udruženja Roberta Marinčića.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Obavijest – naplata naknade Hrvatskih voda za uređenje voda

Grad Opatija je od 2020. godine, sukladno zahtjevu Hrvatskih voda, preuzeo poslove naplate naknade za uređenje voda, koja se naplaćuje ...