Početna - IZDVOJENO - Međunarodna likovna izložba Mandrać- Volosko- GALERIJA

Međunarodna likovna izložba Mandrać- Volosko- GALERIJA

VOLOSKO Međunarodna likovna izložba Mandrać u svom 32. izdanju okupila je 155 slikara i fotografa.

Što je znatno više nego prijašnjih godina. Na Mandraću je ponovno dominirala likovna raznovrsnost kako u stilu tako i u tehnikama. Posjetiteljima su tako predstavljene brojne klasične crno-bijele fotografije, apstraktni slikarski radovi i instalacije, čak i ilustracije, portrete i razne prikaze krajolika sa vidno dominantnom temom Voloskog.

Umjetnik Saša Jantolek i ove godine se sa svojim atraktivnim i raznovrsnim radovima predstavio posjetiteljima. Za njega, kao i za veliku većinu sudionika izložbe, Mandrać je važna likovna smotra koja im otvara put do publike i galerija, pa samim time i do kupaca.

Izjavio je kako je Mandrać jedna doista super manifestacija te da je genijalno je to što im se pružila mogućnost da izlagažu svoje slike. Isto tako je naglasio da je činjenica da svih ovih godina nije imao mnogo izravnih upita za svoje radove.

Organizatorima je sugerirao da se izložba mora više reklamirati u susjednim gradovima što bi bilo dobro i zbog toga što bi se šira javnost mogla upoznati s time što stvaraju opatijski umjetnici.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Uskoro asfaltiranje prve dionice ceste u Žegotima

Dogovoreno je da će se završni sloj asfalta duž cijele dionice staviti odjednom što znači da će cesta biti zatvorena ...