Početna - IZDVOJENO - Likovno literarni natječaj za djecu

Likovno literarni natječaj za djecu

Društvo „Naša djeca“ Opatija i Dječje gradsko vijeće Grada Opatije raspisali su natječaj kreativnih radova „Dobro došli u Opatiju“ – dječji putokazi namijenjen djevojčicama i dječacima u dobi  od 5 do 15  godina s područja grada Opatije i susjednih općina Lovrana i Mošćeničke Drage.

Natječaj se provodi u okviru projekta „Dobro došli u Opatiju“ uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, socijalnu politiku i mlade i otvoren je do 10. lipnja 2018. godine.

Natječaj „Dobro došli u Opatiju“ – dječji putokazi dio je projekta „Dobro došli u Opatiju“ kojim se promovira aktivno sudjelovanje djece, osnaživanje djece za aktivno građanstvo u svojoj lokalnoj zajednici te edukacija djece za očuvanje povijesnog, kulturnog  i turističkog identiteta svoga grada.

Sva zainteresirana djeca mogu prijaviti svoje crteže, fotografije, poruke i literarne radove kojima govore o povijesti, kulturi i običajima našeg grada.

Radovi koji na najzanimljiviji način progovore o zadanoj temi bit će objavljeni u brošuri „Dobro došli u Opatiju“ – dječji putokazi. Uvjeti natječaja kao i prijavnica koju je potrebno priložiti mogu se preuzeti na http://dnd-opatija.hr/vijesti/likovno-literarni-natjecaj-dobro-dosli-opatiju/

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Potres u Jelšanama

Jutros malo iza 7 sati na širem matuljskom području osjetio se slabiji potres.Epicentar potresa bio je u Jelšanama (Slovenija) jačine ...