Početna - IZDVOJENO - U lipnju se u Opatiji snima serija, traže se statisti
opatija 1

U lipnju se u Opatiji snima serija, traže se statisti

MP filmska produkcija iz Zagreba u suradnji sa inozemnom produkcijom snima novu televizijsku seriju, a za potrebe snimanja traži veći broj statista različitih dobnih skupina i etničkih pripadnosti. Producenti posebno traže dvije sestre blizanke starosti oko 11 godina i dva „malo jača“ brata blizanca koji će glumiti mornare, a u koji su u dobnom rasponu od 55 do 75 godina. Također, produkcija je u potrazi i za jednim kuharom-slastičarom.

Snimanje serije odvijat će se u razdoblju od 20. do 30. lipnja na području Opatije, a svi zainteresirani, na casting mogu doći u četvrtak, 1. lipnja 2017. od 10 do 17 sati ili petak, 2. lipnja 2017., od 10 do 18 sati u Art-kino u Rijeci. Dolazak na casting je potrebno prethodno najaviti na broj telefona 091 251 9004 (Andrea), a iz produkcije mole da se ne prijavljuju djeca mlađa od šest godina i oni koji su već prije bili na castinzima MP produkcije jer njihove podatke produkcija već ima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije kršili mjere samoizolacije

U proteklih tjedan dana na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske utvrđeno je ukupno 36 kršenja važećih mjera samoizolacije kod hrvatskih ...