Početna - IZDVOJENO - Ljetna pozornica dobit će novi drveni pod

Ljetna pozornica dobit će novi drveni pod

Ljetna pozornica u Opatiji svoju novu sezonu, koja je doduše trenutno prilično neizvjesna zbog epidemije koronavirusa, dočekat će u uređenijem stanju, a radovi se odvijaju i u još nekim drugim prostorima kojima trenutno upravlja gradska ustanova Festival Opatija

Detaljnije informacije otkrio nam je ravnatelj Ernie Gigante Dešković.

ljp2

Ova situacija s koronom će kad-tad završiti i odlučili smo iskoristiti vrijeme za sve one potrebne radove koje imamo kako bismo dočekali spremni dan kada će nam biti dozvoljeno iznova otvoriti vrata publici. Upravo nam teku radovi mijenjanja trošnog drvenog poda pozornice Ljetne, postavljamo rukohvate u velikoj dvorani Gervaisa što će razveseliti našu publiku koja nas je i zamolila da ih postavimo, a i druga faza uređenja Moho centra je tu.

Drveni pod pozornice Ljetne je potrošni materijal koji je izložen cjelogodišnjim atmosferilijama i blizini mora, a i mi smo ga proteklih godina koristili do maksimuma i već se doslovno mrvio pod nogama. Danas je Ljetna među prve tri najvažnije ljetne koncertne lokacije u Hrvatskoj i to treba držati.

Stoga, kako bi Ljetna bila spremna za nove uspjehe upravo se uklanja stari trošni pod i izrađuje novi, zatim slijedi posebna obrada podloge i novih dasaka te postavljanje. Početkom svibnja bi sve trebalo biti gotovo, a cjelokupna investicija iznosi 175 tisuća kuna + PDV. Drago nam je što se situacija oko korone ipak malo smirila. Samo neka iz dana u dan bude bolje kako bi i nam što prije dozvoliti da na nove ‘daske koje život znače’ Ljetne pozornice postavimo izvođače i otvorimo vrata našoj publici”, rekao je Gigante Dešković.

Podsjetimo kako je za “Ljeto na ljetnoj” najavljen niz spektakularnih predstava i koncerata, a daleko najveća zvijezda je Tom Jones. Program koji se trebao održati u lipnju je iz svima jasnih razloga otkazan, no svi se nadaju kako će situacija u srpnju i kolovozu ipak omogućiti da se brojni eventi održe.

Izvor: Fiuman.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Program obilježavanja Tjedna Crvenog križa u Opatiji

Tjedan Crvenog križa obilježit će se od 8. do 15. svibnja, a niz aktivnosti koje će se odvijati na području ...