Početna - IZDVOJENO - Ljetna škola pisanja u šumama Gorskog kotara
platak
web

Ljetna škola pisanja u šumama Gorskog kotara

Sedmodnevna književna avantura pisanja, čitanja, druženja s piscima i petu godinu, od 22. do 29. kolovoza odlazi u šumu Gorskog kotara.

Pisci i svi oni koji im se žele pridružiti imaju novo mjesto, Mali dom Sušak na Platku. Od 22. do 29. kolovoza na brdu iznad Rijeke, mali idilični dom pružiti će savršeno okruženje za održavanje radionica, večernjih književnih programa i  druženja. Kao i svake godine do sada, i ovogodišnja ljetna škola nudi bogat izbor radionica i raznolik književno-zabavni program.

I ove godine tu su Renato Baretić na radionici proznog pisanja i Nebojša Lujanović na radionici kratke priče. CeKaPe-ovi voditelji uvijek su tu: Tomislav Kuzmanović na radionici književnog prijevoda, Jagna Pogačnik izabrat će knjige koje ćete morati pročitati ako se prijavite za radionicu Stop šutnji o pročitanim knjigama, sa Sanjom Kovačević pisat ćete scenarij za kratki film, a u ponudi su i sve druge radionice iz redovnog programa.

Nema ljetne škole pisanja bez zabavnog programa u večernjim satima pa će i ove godine polaznici moći sudjelovati u nizu knjiških igara i izazova, a nit će tu i zanimljive goste koji će polaznicima govoriti o vlastitim iskustvima pisanja i umjetničkog stvaranja.

Cijena je ostala ista, 2500 kn za sve, puni pansion i kotizacija za radionice. Ako se prijavite i uplatu izvršite do 15.7. dobijate popust od 200 kn.

 

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...