Početna - IZDVOJENO - Ljetni kamp tehničke kulture za mlade modelare
modelarstvo
web

Ljetni kamp tehničke kulture za mlade modelare

Zajednica tehničke kulture Rijeka i ovog se ljeta pobrinula se da školarci slobodno vrijeme školskog raspusta provedu na koristan i zabavan način. Program za mlade realizirati će se u Kampu tehničke kulture na Pećinam. Kamp će polaznicima biti će na usluzi sa prostorom i tehničkim sredstvima.

Ljetna radionica održati će se od 29.06. – 17.07. 2015. godine,a prijave su u tijeku. Uz izradu makete brodice koja će moći i zaploviti, odvijat će se i projekt pod nazivom “Mladi modelari – ekologija i edukacija”.

Sa aktivnostima u lučici, dijelovima brodice i načinom očuvanja mora polaznike će upoznati članovi Pomorsko športskog društva Pećine, a poduku iz udičarenja za mlade modelare pružiti će članovi Društva za športove na moru 3. Maj. Završni dio ljetnog kampa polaznici će se brodicama članica provesti po Kvarnerskom zaljevu i tom prilikom aktivno se uključiti u čišćenje morskog akvatorija prikupljanjem plutajuće plastične ambalaže sa morske površine i time iskazati svoj doprinos u zaštiti mora. Programi se odvijaju uz financijsku potporu Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije.

Informacije i prijave zaprimaju se na tel. 051/323-153 svakog radnog dana od 08.00 do 16.00 sati, ili u poslovnom prostoru Zajednice tehničke kulture Rijeka na adresi Korzo 2 A/2.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Državni tajnik za sport Tomislav Družak posjetio Kastav

Na susretu je bilo govora i o važnoj ulozi sporta u krizi koju je izazvala pandemija koronavirusa Državni tajnik za ...