Početna - IZDVOJENO - Ljetni make-up savjeti
ljetni make up
foto: budi.in

Ljetni make-up savjeti

Dolaskom visokih temperatura bolje se okrenuti laganijim dekorativnim proizvodima. Dovoljno je samo nekoliko proizvoda s kojima možete zablistati.

Puder zamijenite za tonirane kreme (bb ili cc kreme) no ne zaboravite odabrati tamniju nijansu zbog preplanule boje. Svakako je preporučljiva vodootporna maskara. Birajte transparentna sjajila za usne, a ako baš ne možete bez boje na usnama svakako možete koristiti svoj omiljeni ruž koji, da bi dobio “ljetnu” varijantu, utapkajte prstima i preko njega stavite sjajilo da dobijete “mokar” izgled.

Obzirom da su temperature jako visoke ne zaboravite nositi sa sobom paketić papirnatih maramica kako bi spriječile “cijeđenje lica” a osvježiti se uvijek možete i s termalnom vodom. Ne samo da ćete se osvježiti i hidratizirati kožu nego ćete ujedno i fiksirati svoj make-up, lagano 1-2 puta pošpricajte po licu sa udaljenosti od cca 20-30 cm.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...