Početna - IZDVOJENO - Ljetni make-up savjeti
ljetni make up
foto: budi.in

Ljetni make-up savjeti

Dolaskom visokih temperatura bolje se okrenuti laganijim dekorativnim proizvodima. Dovoljno je samo nekoliko proizvoda s kojima možete zablistati.

Puder zamijenite za tonirane kreme (bb ili cc kreme) no ne zaboravite odabrati tamniju nijansu zbog preplanule boje. Svakako je preporučljiva vodootporna maskara. Birajte transparentna sjajila za usne, a ako baš ne možete bez boje na usnama svakako možete koristiti svoj omiljeni ruž koji, da bi dobio “ljetnu” varijantu, utapkajte prstima i preko njega stavite sjajilo da dobijete “mokar” izgled.

Obzirom da su temperature jako visoke ne zaboravite nositi sa sobom paketić papirnatih maramica kako bi spriječile “cijeđenje lica” a osvježiti se uvijek možete i s termalnom vodom. Ne samo da ćete se osvježiti i hidratizirati kožu nego ćete ujedno i fiksirati svoj make-up, lagano 1-2 puta pošpricajte po licu sa udaljenosti od cca 20-30 cm.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novi luksuzni hotel u Ičićima

Iako je pred projektom još brdo izazova, na jesen bi trebala započeti gradnja novog luksuznog hotela uz marinu u Ičićima ...