Početna - IZDVOJENO - Ovo ljeto kickboxing event u Lovranu
muaythai
foto: ofc.hr

Ovo ljeto kickboxing event u Lovranu

Ovo ljeto OFC, Opatija Fight Club opravdatće svoju titulu  jednog od najaktivnijih kickboxing klubova u ovom dijelu Europe s čime se može pohvaliti zahvaljujući organiziranju brojnih evenata. Već jenajavljen međunarodni spektakl Opatija Fight Night 7 koji će se održati 30. srpnja, ali tu je i jedan  manji event u koji će se održati u  Lovranu.

Iz OFC-a su otkrili kako će u petak, 24. lipnja u Lovranu održati svoj kickboxing event iz serije OFC New Generation na kojem će i ovog puta priliku dobiti mlađi i manje iskusi borci, no sve će, kao i inače, biti popraćeno profesionalnom produkcijom, rasvjetom i razglasom.

– Prošlo je približno deset godina otkako je posljednji put Lovran bio domaćin jednoj borilačkoj manifestaciji, tada se održao boksački okršaj predstavnika Hrvatske i Slovenije u kinu, koje je trenutno u procesu obnove. OFC New Generation serija evenata pokazala se punim pogotkom, drago nam je da publika prepoznala da i ti mlađi borci mogu pružiti itekako sjajne borbe, pa nema sumnje kako će i za mjesec dana oduševiti sve koji ih budu došli pogledati i podržati u Lovranu, rekao je OFC-ov menadžer Zoran Zdelar.

Na rasporedu bi se trebalo naći desetak kickboxing mečeva u kojima će nastupiti borci iz država u okruženju. Razmatraju se tri lokacije u Lovranu za održavanje OFC New Generationa 4, a konačna odluka trebala bi biti donijeta u dogovoru s općinskim čelnicima već u idućih nekoliko dana, pa bismo uskoro trebali doznati i detaljnije informacije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Lovran prikupljanjem pismenih ponuda

Natječaj za prodaju nekretnina možete pogledati OVDJE.