Početna - IZDVOJENO - Ovo ljeto u Opatiji nova elitna plaža
plaža5
foto: Milenij hoteli

Ovo ljeto u Opatiji nova elitna plaža

Milenij hoteli grade novi plažu uz njihove hotele Royal i Grand hotel 4 opatijska cvijeta. Kako su hoteli smješteni na idealnim pozicijama odmah do mora plaža će se savršeno uklopiti, a sve bi trebalo biti dovršeno do početka ljeta. Plaža će se graditi po najsuvremenijim standardima za takvu vrstu kupališnih objekata, od prirodnih materijala – kamena i prirodnog drva. Posebna pažnja će biti posvećena hortikulturi.

Troškovi izgradnje planirani su na oko 3,5 milijuna kuna ali ovaj kupališni prostor u nastajanju definitivno će popraviti opći dojam Opatije i popuniti ponudu jer na postojane neuređene i poneke i zapuštene opatijske plaže s ne baš čistim morem česta su tema pritužbe gostiju.

Plaža će imati i odvojen dio za djecu na kojem će se odvijati animacijski i drugi programi namijenjeni gostima mlađeg uzrasta. Tu su sunčališta uz samo more i drveni sunčališni “otoci”. Plaža će imati i vrhunsku gastro ponudu te će biti uređeni mali caffé, restoran i bar.

Ovo elitno kupalište i njegov sadržaj će bit otvoreni i za domaće, ali sigurno uz naplatu ulaznica za koje cijena još nije poznata, naime spomenuti hotelski lanac tek radi izračune i projekcije kako kontrolirati ulaz i naplaćivati korištenje kupališnih sadržaja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Humanitarna akcija “Darujmo srcem”

Društvo „Naša djeca“ Opatija pokrenulo je humanitarnu akciju „Darujmo srcem“ u kojoj su pozvali roditelje i djecu s liburnijskog područja ...