Početna - IZDVOJENO - Logoomnia: Radionice za darovitu i potencijalno darovitu djecu
logoomnia

Logoomnia: Radionice za darovitu i potencijalno darovitu djecu

Logoomnia – Kabinet za razvojnu podršku djeci organizira dvije serije radionica za djecu. Seriju radionica za darovitu djecu pod nazivom DARovitići te seriju radionica i eksperimentaonica NEUSTRAŠIVI IZUMITELJI za potencijalno darovitu djecu.

DARovitići je radionica namijenjena predškolcima (5-7 godina) i školarcima (1.-4. razreda). Radionice se održavaju jednom tjedno petkom u poslijepodnevnim satima u malim grupama pod stručnim vodstvom psihologinje Gordane Grgurić. Prva radionica održat će se u petak 4.3.2016. u prostoru Logoomnie, na adresi Trpimirova 4 (2.kat), kraj riječkog nebodera.

Ako imate darovito dijete koje želi znati više, onda je ova radionica pravo mjesto na kojem će vaše dijete biti okruženo sebi sličnima, na kojoj će bez straha govoriti o svemu što ga/je muči te istovremeno rješavati mozgalice, eksperimentirati, nalaziti kreativna rješenja svakodnevnim problemima. Radit će se vježbe samopouzdanja i socijalizacije, učiti kako aktivno slušati i asertivno se izboriti za svoja prava, kako je to biti darovit među drugom darovitom djecom i kako živjeti u svijetu oko nas. Također kroz radionicu se jača samopouzdanje djeteta, sprječava podbacivanje, potiču složenije aktivnosti posebno u pogledu apstraknog i logičnog mišljenja.

Radionice i eksperimentaonice NEUSTRAŠIVI IZUMITELJI namijenjene su djeci predškolske (5-7.god.) i školske (1.-4. razreda) dobi. Želite li da vaše dijete otkrije kako se rade boje, zašto je list zelen pa žut, kakvi oblaci postoje i koji nose kišu, zašto je čokolada čokoladna, a bijela čokolada uopće čokolada i sl., onda su ove radionice pravo mjesto na kojem će dobiti sve odgovore. Radionice se održavaju jednom tjednopetkom u poslijepodnevnim satima u malim grupama pod stručnim vodstvom psihologinje Gordane Grgurić. Prva radionica održat će se 4.3.2016.  u prostoru Logoomnie, na adresi Trpimirova 4 (2.kat), kraj riječkog nebodera.

Više informacija o radionicama na sljedećim linkovima: http://omnia-jezici.com/radionice-i-eksperimentaonice-neustrasivi-izumitelji/

http://omnia-jezici.com/darovitici-radionice-za-darovite/

 

 

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...