Početna - IZDVOJENO - Lovran se od 2017. oprašta uz tortu, šampanjac i Puhački orkestar

Lovran se od 2017. oprašta uz tortu, šampanjac i Puhački orkestar

Kako su najavili iz Općine Lovran u nedjelju 31. prosinca u 12 sati održat će se prigodan program uz Puhački orkestar Lovran, a Općina će sve svoje građane i goste počastiti fetom domaće torte i pjenušcem.

Oproštaj od Stare godine, već potvrđena lovranska tradicija, i ovog će Silvestrovog okupiti Lovrance i posjetitelje Lovrana u centru mjesta na prigodnom druženju. Kako su najavili iz Općine Lovran u nedjelju 31. prosinca u 12 sati održat će se prigodan program uz Puhački orkestar Lovran, a Općina će sve svoje građane i goste počastiti fetom domaće torte i pjenušcem.

– Lijepa prilika da se označi kraj ove stare i ulazak u novu, još bolju i uspješniju 2018. godinu. Ne propustite doći osladiti nepca tortom i pjenušcem, podružiti se, te poslušati uvijek veselu i zabavnu glazbu našeg Puhačkog orkestra Lovran! Veselimo se Vašem dolasku, poručili su iz Općine Lovran.

U slučaju kiše ili ružnog vremena, druženje i koncert će se održati kod Gradske kavane u Lovranu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavskim umirovljenicima putem pošte stiže božićnica od 250 kuna

Isplatom su obuhvaćeni umirovljenici s mirovinom nižom od 2.000 kuna. Uoči blagdana, više od 500 kastavskih umirovljenika, s mirovinom manjom ...