Početna - IZDVOJENO - Lovranska ljuljačka u moru pravi hit među kupačima

Lovranska ljuljačka u moru pravi hit među kupačima

Ljuljačke u moru su ovog ljeta novi trend na Jadranu

Čisto more, mediteransko zelenilo, velike plaže i još bezbroj onih malih skrivenih od pogleda, brojnim posjetiteljima pruža odmor u Lovranu. A oni su ove godine brojni, njih 3200 odmara se trenutno na području Općine.

” Mi smo sada na ostvarenju 2020. znači prvih 8 mjeseci plus ovih 10 dana 8. mjeseca imamo turistički promet kao kroz cijelu 2020. Više nego smo se nadali i očekivali” – rekla je Luiza Sandaljdirektorica Turističke zajednice Lovrana. U odnosu na 2019. ostvareno je oko 60% turističkog prometa, što je izuzetno dobar rezultat. Skoro 5000 kreveta koliko ih u Lovranu u komercijalnom i nekomercijalnom smještaju ima, premalo je s obzirom na potražnju, pa se traži krevet više. Najbrojniji gosti su Nijemci.

” Prvenstveno su sad u doba godišnjih odmora obitelji s djecom, predsezona i posezona su nam uvijek stariji gosti. “- dodaje Sandalj.

Na području Lovrana nalaze se 4 velike javne plaže. “Naša ideja je bila da omogućimo korisnicima višegodišnja koncesijska odobrenja da kao Općina ipak imamo neku kontrolu nad djelatnostima a omogućuje se i neko kvalitetnije ulaganje ove godine da nam je prvi put županija odobrila za plažu Peharovo te se već i vide rezultati. “- rekao je Bojan Simonič, načelnik Lovrana.

Jedan od tih rezultata je ljuljačka u moru koja je postala pravi hit među kupačima. Nalazi se na plaži Peharovo.

Izvor: KanalRi

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvorenje planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i Ćićarije“

Planinarsko društvo „Opatija“, u subotu i nedjelju 27. i 28. studenog 2021. godine, organizira otvorenje nove planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i ...