Početna - GOSPODARSTVO - Lovranska Vila Toplice na prodaju
Vila Toplice Lovran
Foto: Tea Cimas / CROPIX

Lovranska Vila Toplice na prodaju

Stara lovranska Vila Toplice, smještena na adresi Šetalište M. Tita br. 3, trenutno se nalazi u vlasništvu tvrtke Hrvatske željeznice infrastruktura d.o.o.
No, spomenuta tvrtka se stare vile želi riješiti te ju je dala na prodaju, a početna cijena iznosi visokih 17,5 milijuna kuna.

Vila Toplice ima izgled uobičajen za vile regije u kojoj se nalazi i predstavlja tipičan primjerak vila građene na prijelazu XIX. i početka XX. stoljeća. Sama vila je izgrađena 1909. godine, a objekt se sastoji od 5 etaža i to podruma s kotlovnicom, prizemlja sa društveno ugostiteljskim sadržajem (kuhinja, restoran i sanitarije), te tri kata sa sobama, kupaonicama i hodnicima: neto korisna površina objekta iznosi 1.023,54 m².

Obzirom na napuštenost i dotrajalost objekta, smatra se da je početna cijena ipak visoka te da ponuda možda uopće neće ni biti, a za sve zainteresirane rok za predaju ponuda je 28. veljače, 2014 godine.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...