Početna - IZDVOJENO - LRH otvara većinu svojih hotela

LRH otvara većinu svojih hotela

Najveća hotelska grupacija na Kvarneru Liburnia Riviera Hoteli (LRH) uz otvorene hotele Ambasador, Admiral, Palace Bellevue i Excelsior, a do kraja svibnja otvaraju još i kamp u Medveji. Osim toga, početkom lipnja LRH će otvoriti svoje obiteljske hotele Ičići i Marina, a nakon njih otvaraju se Villa Belvedere te hoteli Istra i Imperial.
Najavili su kako će u svim objektima pružati visokokvalitetna usluga, a u isto vrijeme uz osjećaj sigurnosti jer su dio projekta „Safe stay in Croatia“ i imaju nacionalnu oznaku sigurnog boravka.
“Ljudi su željni putovanja što se polako vidi i na povećanju dinamike bukinga u protekla dva tjedna i ako situacija to dozvoli otvorit ćemo sve objekte za sezonu. Optimističan sam i vjerujem da će se sezona biti bolja od one 2020. godine zato što smo na vrijeme prepoznali nove trendove, fleksibilni smo, među prvima u Hrvatskoj smo se brendirali kao sigurna destinacija te nudimo nove proizvode i usluge prilagođene trenutnoj situaciji” rekao je Vladimir Bošnjak, predsjednik Uprave LRH dodajući i kako je velik broj zaposlenika cijepljen, dodatno su prilagođeni ionako visoki higijenski standardi trenutnim okolnostima, a cijelo osoblje posebno je obučeno kako bi osiguralo sigurnost gostiju.
Isto tako, za sve goste osigurana je i mogućnost PCR ili antigenskog testa prije povratka u matičnu zemlju, a što se tiče rezervacija, više nije potrebna kreditna kartica prilikom bukinga.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedna osoba ozlijeđena prilikom prometne nesreće na staroj cesti preko Učke!

Zbog izlijetanja kamiona na županijskoj cesti Vela Učka – Poklon, ova je cesta trenutno zatvorena za sav promet! Prema prvim ...