Početna - IZDVOJENO - Luka Ivančić novi generalni direktor HNK Rijeka

Luka Ivančić novi generalni direktor HNK Rijeka

Osim u svlačionici, što je za ovo doba godine očekivano, i administrativni segment kluba doživio je jednu značajnu promjenu: Luka Ivančić, dosadašnji savjetnik Uprave, zamijenit će Vladu Čohara na mjestu generalnog direktora Kluba.

– Prije nego što preuzmem ovu zahtjevnu dužnost htio bih se osobno zahvaliti Vladi na timskom radu, trudu i zalaganju koje je uložio kako bi pomogao da HNK Rijeka dođe do statusa i razine na kojem je danas.
Budući da smo cijelo vrijeme usko surađivali, znam da ću s jednakim entuzijazmom nastaviti tamo gdje je Vlado stao jer nam je cilj uvijek isti – HNK Rijeka ispred svega kao uređen i uspješan nogometni klub i radni kolektiv. Isto tako ne sumnjam da ćemo svi skupa raditi kao i do sada te da mi podrška svih kolega neće izostati. Zahvaljujem vlasnicima i upravi Kluba na ukazanom povjerenju koje ću svakodnevno opravdavati svojim radom, rekao je Luka Ivančić.

Vladi Čoharu, naravno, klub zahvaljuje na dosadašnjem radu i želimo mu puno sreće u nastavku profesionalne karijere. Bez obzira na odlazak, Vlado Čohar svakako ostaje jedan od nositelja novije klupske povijesti i kao takvom vrata Kluba mu ostaju zauvijek otvorena.

– Prije svega osjećam potrebu da se zahvalim Damiru Miškoviću koji mi je pružio priliku i koji me je sve ove godine svesrdno podržavao i poticao u mom radu. Također, zahvaljujem se i svim suradnicima iz sportskog i administrativnog segmenta Kluba koji su svojim radom omogućili da zajedno ostvarimo ciljeve koji su se prije šest godina činili neostvarivi. Nemoguće je u jednoj rečenici opisati tu pozitivnu energiju koja nas je vukla prema naprijed. To ostaje u meni kao jedno predivno životno iskustvo, rekao je Vlado Čohar.

– HNK Rijeka je dio mene u svakom smislu, ne samo u zadnjih šest godina i zato nemam osjećaj da je ovo ‘zbogom’, međutim osjećam da je vrijeme da se usredotočim na neke druge životne ciljeve. Osjetio sam da je sada pravi trenutak za promjenu, a nemam ni malo sumnje da će ljudi s kojima sam dosad radio nastaviti put kojeg smo zajednički zacrtali. Rezultati koje smo ostvarili ostaju u povijesti, a sada ću kao najveći navijač HNK Rijeka navijati i za to da se ispišu neke nove stranice, siguran sam, uspješne klupske budućnosti, zaključio je Vlado Čohar.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...