Početna - IZDVOJENO - Make-up greške koje vas čine starijima
foto: web

Make-up greške koje vas čine starijima

Žene koriste šminku kako bi na što bolji način istaknule svoje lice i izgledale ljepše i bolje. Međutim, ako to ne radite na pravi način možete izgledati starije. Pripazite na uobičajene greške.

Korištenje teških podloga za lice i pudera

Debeli sloj podloge na licu može učiniti da izgledate i do deset godina starije. Trik je u tome da stvorite besprijekoran ten bez previše proizvoda.

Primjena viška korektora ispod očiju

Korištenje korektora ispod očiju pomoći će da kamuflirate podočnjake, ali primjenom previše korektora izazvat ćete sasvim suprotan učinak. Pazite na to koliko korektora stavljate, jer ako nanesete previše vi ćete to područje još samo više istaknuti, a to nije ono što želite.

Korištenje pudera na krivim mjestima

Puno žena koristi puder kao završni korak u make-upu, ali ako je puder nanesen na kriva područja to itekako može biti veliki kiks. Puder će pojačavati pojavu bora, a pogrešnim korištenjem istaknuti će ono što ne treba. Izbjegavajte područje oko očiju i na drugim područjima gdje se pojavljuju sitne bore.

Pretjereno korištenje mat ruževa za usne

Prilikom korištenja mat ruževa za usne pripazite zbog toga što takvi ruževi mogu istaknuti čak i male linije na usnama koje prije niste primijetili. Kako biste izbjegli tu situaciju, primijenite neko sjajilo za usne na taj mat ruž. Jaka šminka ili pogrešno korištenje olovke za usne moglo bi izazvati sasvim suprotno od lijepog, našminkanog lica.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...