Početna - IZDVOJENO - Mala škola nogometa- počinju upisi!

Mala škola nogometa- počinju upisi!

Malonogometni klubovi Gorovo iz Opatije i Zvončar iz Viškova svoju dugogodišnju suradnju realiziraju osnivanjem zajedničke škole malog nogometa ŠN GOROVO-ZVONČAR. Školu će voditi trener Stefano Jurković uz pomoć nekoliko iskusnih trenera u radu s mnogim klubovima velikog i malog nogometa.

U Viškovu će raditi Boris Kovačić dok će u Opatiji pomagati Domagoj Tramontana, Josip Juraj Klindić i Boris Radman.
Voditelj škole Jurković izrazio je kako se veseli početku nove sezone.

U Opatiji će djeca trenirati u dvorani Marino Cvetković te u dvorani osnovne škole Rikard Katalinić Jeretov svakog dana u poslijepodnevnim satovima, ovisno o kategoriji.

Upisi traju čitave godine, a mogu se upisati dječaci i djevojčice rođeni 2013. i mlađi.

U klubu treniraju prednatjecatelji, učenici 1. i 2. razreda (rođeni 2009/2010) koji s treninzima počinju u ponedjeljak 4. rujna. Morčići odnosno učenici 3. i 4. razreda (rođeni 2007/2008) koji također počinju u ponedjeljak. Pioniri odnosno polaznici od petog do osmog razreda. Zainteresirani sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 098 536 313.

Pozivaju se i svi vrtićari koji vole nogomet da se uključe u malonogometne igraonice u kojoj polaznici uče svoje prve nogometne korake.

Treninzi u Viškovu već su započeli, a sve informacije o upisima možete dobiti na broj telefona voditelja škole Stefana Jurkovića 091 167 2076.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...