Početna - IZDVOJENO - Maletić otkrila kako Vlada šuti o najnovijoj poraznoj statistici Hrvatske
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Maletić otkrila kako Vlada šuti o najnovijoj poraznoj statistici Hrvatske

HDZ-ov zastupnica u Europskom parlamentu Ivana Maletić već je u nekoliko navrata upozorila na činjenicu da europske zemlje rastu dok Hrvatska, unatoč ekonomskim pokazateljima u službi obmane ove Vlade, tone.

Posljednje upozorenje na stranputicu hrvatskog gospodarstva Maletić je iznijela na svome Facebook profilu. Navela je kako Hrvatska godinama bilježi najveći pad odnosno najniži rast bruto domaćeg proizvoda u usporedbi s novim članicama Europske unije.

”Hrvatska može samo korištenjem EU fondova rasti dva posto godišnje. Budi dio promjena za bolju budućnost Hrvatske!”, navela je Maletić na svome Facebook profilu.

Prema mnogim parametrima i ljestvicama, Hrvatska zaostaje i za zemljama istočne Europe, odnosno petog vala proširenja a neke značajno rastu poput Slovenije, Slovačke, Češke, Poljske ili Rumunjske, naglasila je nedavno Maletić. Time nas, mišljenja je HDZ-ova zastupnica u Europskom parlamentu, ova Vlada zapravo dovodi u rang sa zemljama poput Libije, Libanona, Venezuele, Azerbajdžanom, piše Direktno hr.

”Laž ne može postati način političke komunikacije, a što oni rade nedopustivo je u civiliziranom svijetu”, rekla je tada Maletić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Rezultati akcije u prometu: 18 alkoholiziranih vozača, a bilo ih je i pod utjecajem droga

Tijekom proteklog vikenda u noći 24./25. srpnja, između 23 i 5 sati provedena je preventivno-represivna akcija s ciljem sprječavanja vožnje ...