Početna - IZDVOJENO - Mamma’s show u Centru Gervais u Opatiji

Mamma’s show u Centru Gervais u Opatiji

U Centru Gervais u Opatiju u subotu, 2. ožujka 2019. u 20.30 sati na Mamma’s show

Mamma’s show je atraktivno plesno natjecanje jedinstveno u svijetu na kojem će se s 15 odabranih koreografija svih plesnih kategorija predstaviti plesači dobne skupine 30+ iz svih zemalja bivše Jugoslavije. Ovo je drugo izdanje ovog atraktivnog natjecanja nakon što je prošle godine doživio veliki uspijeh.

Jedinstveni plesni prizori bit će popraćeni izvrsnim “showcaseom Jennifer Lopez” prožetim kroz cijelo natjecanje. Voditeljica show-a je Marija Mažar u ulozi JLo a organizator ovog događaja je Udruga “Cijeli svijet je pozornica”.

Nagradni fond ovog natjecanja iznosi 1000 eura za prva tri mjesta te uključuje atraktivne sponzorske nagrade za kategorije Najbolja koreografija, Najbolji ženski talent te Najbolji muški talent.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 50,00 kn a možete ih kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...