Početna - IZDVOJENO - Mani Gotovac ponovno u riječkom Kazalištu! 
mani gotovac

Mani Gotovac ponovno u riječkom Kazalištu! 

Mani Gotovac, teatrologinja, kritičarka, dramaturginja, spisateljica i bivša intendantica, predstavit će svoj novi roman na kojem je radila četiri godine u HNK Ivana pl. Zajca. Riječko predstavljanje romana  Snebivaš me bit će u kazališnom foyeru, u ponedjeljak 25. siječnja u 18 sati.

Prvu fikcijsku prozu Mani Gotovac predstavit će književnica Željka Horvat Čeč, a sudjelovat će glumci Judita Franković, Robert Plemić i Jasmin Mekić uz glazbenu pratnju Petra Kovačića na violončelu.

Književnica Irena Matijašević za ovaj roman kaže kako sadrži naprecizniji opis modernog narcisa ili narcističkog poremećaja ličnosti poprimajući dimenzije psiho drame. Sveučilišna profesorica Vanda Babić poziva da se svatko pogleda u zrcalo korica romana koji razgolićuje, otvara, propituje, propuhuje i čisti. Snebivati se istodobno znači i pretjerano se, namješteno čuditi, iščuđavati i skandalizirati, ali i zadiviti pojavom.

Osim niza objavljenih eseja, kritika i teatroloških knjiga, Mani Gotovac je objavila i dva autobiografska hit romana Fališ mi 1 i Fališ mi 2.

Nakon predstavljanja knjige, ne propustite baletnu predstavu San ivanjske noći, koreografa i redatelja Lea Mujića s početkom u 19:30h .

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sljedećeg vikenda kreće Bela Nedeja

Kako u svom obraćanju javnosti navodi gradolnačelnik grada Kastva, ovogodišnje izdanje Bele nedeje će se održati sljedećeg vikenda. Nakon prošlogodišnjeg ...